Inghetata cu capsuni

de Lau in Dulciuri, 13 Iun 2016 | 482 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte
  • 3 linguri zahar vanilat
  • 1 lingurita amidon
  • 300 ml frisca
  • 3 linguri zahar
  • capsuni
  • biscuiti
  • bete de inghetata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu capsuni:

Intr-o cratita punem laptele si zaharul la foc si cand incepe sa fiarba adaugam amidonul dizolvat cu putin lapte.amestecam continuu pana ce se ingroasa ca o budinca.

Acoperim cu folie alimentara si lasam sa se raceasca foarte bine.

Intre timp mixam frisca impreuna cu zaharul si amestecam cu crema de vanilie.

In pahare de unica folosinta adaugam crema-biscuiti maruntiti-capsuni taiati felii pe margine(ca la cheesecake)crema deasupra,infingem cate un bat de inghetata si dam la congelator cateva ore.

Inainte de servire se scoate cu cateva minute inainte.

 

RETETA IN IMAGINI

Inghetata cu capsuni-0
Inghetata cu capsuni-1
Inghetata cu capsuni-2
Inghetata cu capsuni-3
Inghetata cu capsuni-4
Inghetata cu capsuni-5
Inghetata cu capsuni-6

COMENTARII (19)

noiinbucatarie

noiinbucatarie 1

13.06.2016, 22:06

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

14.06.2016, 10:14

Lau

Lau 1

17.06.2016, 19:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01