Inghetata cu capsuni si rubarba

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Dulciuri, 28 Mai 2013 | 1170 vizualizari

 

Un nou desert cu capsuni si rubarba...

 

INGREDIENTE

  • 250 grame capsuni;
  • 170 grame rubarba;
  • 6 linguri iaurt grecesc;
  • 6 lingurite miere;
  • 1 lingurita extract de vanilie;
  • 20 grame radacina ghimbir razuit;
  • 125 grame zmeura; 
  • zeama de la o jumatate de lamaie.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu capsuni si rubarba:

1. Capsunii se curata de frunze si se spala.

2. Rubarba se spala, se sterge, se taie cubulete si se pune in blender impreuna cu capsunii.

3. Peste capsuni se adauga iaurt, miere, ghimbir razuit, extract de vanilie. Se adauga rubarba si se dau prin blender pana se fac pasta.

4. Zeama de lamaie se adauga pentru a evita formarea firisoarelor de gheata. 

5. Se toarna intreaga compozitie intr-un recipient si se lasa la congelator pentru minim 2-3 ore.

6. Zmeura se taie bucatele si se distribuie uniform in compozitie.

 

RETETA IN IMAGINI

Inghetata cu capsuni si rubarba-0
Inghetata cu capsuni si rubarba-1
Inghetata cu capsuni si rubarba-2
Inghetata cu capsuni si rubarba-3
Inghetata cu capsuni si rubarba-4

COMENTARII (19)

Corinuta

Corinuta 1

29.05.2013, 12:31

Si eu vreau!

Panacris

Panacris 1

29.05.2013, 15:06

Am văzut și eu rubarbă la LIDL,cîteva fire 10 lei. Și când îmi aduc aminte că la noi, în copilărie (În Oțelu-Roșu) creștea pe marginea drumului

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

29.05.2013, 15:34

Panacris,la Lidl le-am gasit si eu dar nu eram grozave, mi-ar fi placut un pic mai rosii o sa caut si in piata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!