Inghetata cu caramel

de aziz in Dulciuri, 20 Apr 2011 | 4151 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125 gr smantina pt frisca
  • 50 gr ciocolata alba
  • 125 gr frisca batuta
  • sirop caramel
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu caramel:

Punem smantina pe aragaz impreuna cu ciocolata pina se topeste insa nu se lasa sa fiarba. Apoi lasam la racit, dupa care se amesteca usor cu frisca batuta, lingura cu lingura, amestecind cu o paleta de jos in sus. Punem in forma jumatate crema apoi sirop caramel citeva linguri si din nou crema. Dam la frigider 3-4 ore apoi ornam din nou cu sirop caramel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu caramel" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de mere