Inghetata cu gel de capsuni

de nadina73 in Dulciuri, 6 Aug 2010 | 1475 vizualizari

 

te racoreste nu gluma ,e cremoasa,o nebunie

 

INGREDIENTE

  • 250 g mascarpone
  • 100 ml  frisca lichida
  • 500 ml lapte
  • 200 zahar
  • 500 g gel de capsuni sau se poate si gem de caspuni
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu gel de capsuni:

Se amesteca mascarponele cu frisca pana devine spumos apoi se pune gelul de capsuni(e un gel nemtesc dar foarte bun ,si cred ca la fel de bine merge si un gem de capsuni mai gros) dupa care se pune laptele si zaharul si se mixeaza bine.

Va rezulta o crema fina ..... super buna care se pune in masina de inghetata pentru 15 minute, dupa care se pune in cutie si se pastreaza la congelator

La mine nu a mai ajuns sa o bag la congelator,s-a dus rapid

La fiecare dupa preferinte in cornet ,pe farfurioara,...mofturi

 

RETETA IN IMAGINI

Inghetata cu gel de  capsuni-0
Inghetata cu gel de  capsuni-1
Inghetata cu gel de  capsuni-2
Inghetata cu gel de  capsuni-3
Inghetata cu gel de  capsuni-4
Inghetata cu gel de  capsuni-5
Inghetata cu gel de  capsuni-6
Inghetata cu gel de  capsuni-7

COMENTARII (13)

nadina73 1

06.08.2010, 17:31

corina pt tine portie dubla

mena29 1

06.08.2010, 22:08

si eu o portie

nadina73 1

10.08.2010, 14:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04