Ingheţată cu iaurt şi fructe

de diaconta in Dulciuri, 6 Iul 2013 | 1588 vizualizari

 

Se ştie deja că-mi place la nebunie îngheţata de casa,mai ales cea cu fructe.Aş mânca non stop îngheţată,dar parcă totuşi nu se cade.Am vrut o îngheţată cremoasă aşa că am încercat ceva puţin diferit.A ieşit delicioasă.

 

INGREDIENTE

  • 400 g iaurt grecesc 10% grasime
  • 350 g frisca lichida
  • Un plic crema vanilie Dr.Oetker
  • 5 linguri zahar pudra
  • 300 g zmeura si coacaze roşii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ingheţată cu iaurt şi fructe:

Frisca am mixat-o si am lasat-o la frigider.

Fructele le-am amestecat cu 2 linguri de zahar si le-am zdrobit putin.

Iaurtul l-am mixat cu 3 linguri zahar pudra si crema de vanilie.

Am pus piureul de fructe peste iaurt si am amestecat cu o paleta.

Apoi am încorporat si frisca.

Am pus compozitia în caserole si am pus la congelator.

Dupa o ora si jumatate ,le-am scos ca sa amestec în ele,dar era la fel de cremoasa,deci nu era cazul.

 

Inainte de a o servi se lasa putin la temperatura camerei.

 

RETETA IN IMAGINI

Ingheţată cu iaurt şi fructe-0
Ingheţată cu iaurt şi fructe-1
Ingheţată cu iaurt şi fructe-2
Ingheţată cu iaurt şi fructe-3
Ingheţată cu iaurt şi fructe-4
Ingheţată cu iaurt şi fructe-5
Ingheţată cu iaurt şi fructe-6
Ingheţată cu iaurt şi fructe-7
Ingheţată cu iaurt şi fructe-8
Ingheţată cu iaurt şi fructe-9
Ingheţată cu iaurt şi fructe-10
Ingheţată cu iaurt şi fructe-11
Ingheţată cu iaurt şi fructe-12
Ingheţată cu iaurt şi fructe-13

COMENTARII (42)

Krystyan Trendy 1

19.11.2013, 11:04

arata superb

diaconta 1

19.11.2013, 19:17

Krysty,multumesc

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 23:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41