Inghetata cu Nesquik

de Miha in Dulciuri, 14 Iun 2010 | 1864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri lapte praf
  • 50 g ciocolata alba
  • 4 linguri cacao Nesquik
  • 300 ml lapte
  • 100 g mascarpone
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu Nesquik:

Galbenusurile se mixeaza impreuna cu zaharul si laptele praf. Daca amestecul e prea vascos puneti putin lapte. Dupa ce amestecul a devenit ca o crema se pune restul de lapte si ciocolata alba. Se pune la fiert la foc mic, amestecand continuu. Cand a capatat consistenta unei smantani, se da deoparte si se lasa la racit.

Se adauga cacao Nesquik, se omogenizeaza. Se adauga si mascarpone, se omogenizeaza si se da la congelator pana la congelarea completa.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Inghetata cu Nesquik 37246
retete culinare - Inghetata cu Nesquik 37247
retete culinare - Inghetata cu Nesquik 37248
retete culinare - Inghetata cu Nesquik 37249
retete culinare - Inghetata cu Nesquik 37250
retete culinare - Inghetata cu Nesquik 37251

COMENTARII (14)

Sylvia 1

14.06.2010, 17:18

5 furculite

ela 1

14.06.2010, 21:34

asta cred ca e pt mine,nu pt Gaby

Cris2711 1

09.04.2011, 16:10

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21