Inghetata cu papaya

de cccris in Dulciuri, 31 Mar 2010 | 2137 vizualizari

 

E oficial. Mi-am luat aparat de facut inghetata. Acum ma pregatesc pentru vara.

 

INGREDIENTE

  • 150 ml lapte
  • 200 ml frisca
  • 5 linguri zahar
  • 1 oua
  • papaya
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu papaya:

Se bate oul cu zaharul, se adauga laptele, frisca batuta, romul si se pun in masina de inghetata. Pe la sfirsitul programului se adauga fructele. Dupa 30 de minute va topiti de placere.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Inghetata cu papaya 24206
retete culinare - Inghetata cu papaya 24207

COMENTARII (4)

nadina73 1

31.03.2010, 16:38

super bun felicitari

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 22:47

monik80 1

21.03.2015, 06:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI