Inghetata cu placi crocante

de janet in Dulciuri, 10 Apr 2010 | 3528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru placi avem nevoie de
  • -25 gr de faina
  • -70 gr de zahar pudra
  • -25 gr unt
  • -15 ml de suc de zmeura si lamiie(in cazul meu)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu placi crocante:

Topim untul,intr-un bol apoi incorporam celelalte ingrediente.Punem la rece pentru 15 min.Pregatim o tava ,tapetata cu hirtie de copt.Punem cite o jumarate de lingurita din pasta facuta,dam forma alungita si punem la cuptor pentru 3 min.

Cind le-am scos ,le lasam sa se racoreasca unpic. Pe coada unei linguri de lemn, sa fie cilindrica, punem folie de aluminiu,luam usor placa din tava si o infasuram pe coada lingurii.Cind s-a racit le tragem cu grija,pentru ca sint casante.Astea sint cu suc de zmeura .Cele cu suc de lamiie ,le-am infasurat pe sucitor.
 Am decorat farfuriea cu ciocolata topita si am pus-o la frigider pentru 10 min.Dupa ce s-a intarit ciocolata ,punem pe farfuie un biscuite sau o rondea de ananas si peste punem inghetata(de care dorim) pe care am decorat-o cu aceste placi si citeva fructe de padure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu placi crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ela 1

11.04.2010, 17:18

foarte frumos

nadina73 1

11.04.2010, 22:57

felicitari super super super nota 10 5 furculite mari

janet 1

12.04.2010, 09:40

Multumesc,mult pentru aprecieri,fetelor!Poate nu ma credeti ,dar sa stiti ca pentru mine conteaza foarte mult parerea voastra.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec Regal cu lamaie si mac