Inghetata cu visine si frappe

de CookieMonster in Dulciuri, 6 Sep 2013 | 3541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g frisca lichida
  • 1 plic de frappe
  • 100 g visine fara samburi
  • 1 lingurita zahar brun
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu visine si frappe:

1. Visinile curatate de samburi de lasa putin la scurs.

2. Se bate bine frisca. Mixand in continuare se adauga plicul de frappe, zaharul brun ( frisca era neindulcita) si visinile scurse.

3. Se da la congelator 2 - 3 ore.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Nu trebuie folosit mult zahar pentru ca frappe-ul este deja indulcit

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu visine si frappe" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

laura_n 1

08.09.2013, 15:00

m-ai dat pe spate de cand am vazut poza
musai, musai sa o fac

CookieMonster 1

08.09.2013, 16:16

Rocsi multumesc

CookieMonster 1

08.09.2013, 16:17

Laura incerc-o pentru ca este delicioasa!!! La mine s-a terminat foarte repede

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de visine