Inghetata cu zarzare

de CookieMonster in Dulciuri, 6 Sep 2013 | 927 vizualizari

 

Cum inghetata cu frappe a fost repede exterminta :D am mai facut una repede

 

INGREDIENTE

  • 200 g frisca lichida
  • 2 albusuri
  • 150 g zarzare bine coapte fara samburi
  • 50 g zahar pudra
  • 1 capac esenta de trandafiri
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu zarzare:

1. Zarzarele curatate de samburi le taiem felii subtiri si le pudram cu zahar

2. Batem frisca pana se intareste. Mixand in continuare adaugam zaharul, esenta si zarzarele.

3. Batem spuma tare albusurile si le turnam peste frisca ametecand usor cu o lingura de lemn. 

4. Omogenizam compozitia si o dam la congelator 2 - 3 ore.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Ca sa fiti siguri ca frisca se intareste lasati vasul in care o mixati la frigider 10 minute.

COMENTARII (27)

laura_n

laura_n 1

08.09.2013, 15:25

faina, dar eu am alergie la oua crude

CookieMonster

CookieMonster 1

08.09.2013, 16:18

Bya, Rocsi va multumesc

CookieMonster

CookieMonster 1

08.09.2013, 16:19

Laura se pot scoate ouale din ecuatie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!