Inghetata de ananas

de mimmi in Dulciuri, 6 Iul 2012 | 3892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ananas proaspat,
  • 1 iaurt simplu (140 g ),
  • 1-2 linguri zahar pudra,
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de ananas:

Puteti folosi si ananas la conserva,numai ca cel proaspat e mai sanatos !   Curatam ananasul,il taiem cubulete si il punem in robotul de bucatararie. Mixam pana devine o pasta dupa care adaugam iaurtul si zahar pudra (depinde cat de dulce vreti sa fie ),mai mixam 1-2 minute pana se omogenizeaza totul si turnam intr-o forma cu capac,pe care o dam la congelator pana se intareste .

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de ananas" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

iry-gabriela 1

06.07.2012, 21:00

ce m-as racori si eu acum cu o asa o inghetata

Rocsi 1

06.07.2012, 21:42

O cupa vreau si eu cu inghetata

MIUTA 1

08.07.2012, 00:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort de mere insiropat