Inghetata de banane si frisca

de - Andreea - in Dulciuri, 17 Sep 2012 | 6619 vizualizari

COMENTARII (23)

Lau 1

17.09.2012, 14:59

mai ai si pentru mine

portiadelumina 1

17.09.2012, 15:04

Chiar aş mânca acum o îngheţată şi aş bea un capuccino. Că după învârteala prin sute de prichindei am ameţit

Lau 1

17.09.2012, 15:08

eu imi servesc acum cafeua in liniste copii dorm,

- Andreea - 1

17.09.2012, 15:12

sufletista...pe cit e de liniste la tine acum,pe atit e de galagie la mine

Lau 1

17.09.2012, 15:14

sunt si ei obositi dupa o zi obositoare

- Andreea - 1

17.09.2012, 15:18

ai mei parca si-ar incarca bateriile pe ascuns pe undeva

diaconta 1

17.09.2012, 15:31

chiar as manca o inghetata acum

AnyCostescu 1

17.09.2012, 15:32

arata bine

MotanLaOale 1

17.09.2012, 15:35

Lorra 1

17.09.2012, 15:58

like, like, like

alba_zori 1

17.09.2012, 16:08

ce buna..

gaby_gabytza 1

17.09.2012, 17:42

Grozava

Valclaudia 1

17.09.2012, 19:07

repede, ca vine toamna! Hai sa te ajut, da-mi o portie acum!

Rocsi 1

17.09.2012, 19:54

Bunaaaa

iry-gabriela 1

17.09.2012, 19:59

daca stam la caldura o putem si pe vreme rece

alldaycooking 1

17.09.2012, 20:04

foarte buna!

adry88 1

17.09.2012, 20:22

foarte buna

Bya Ralu 1

17.09.2012, 20:33

scortisoara 1

17.09.2012, 21:23

racoritoare si aromata

Sim0na 1

17.09.2012, 22:05

As vreau si eu un pahar!

mamaieelena 1

19.09.2012, 09:31

rodicamaria 1

19.09.2012, 11:25

Cam cata frisca la 4 banane?O cutiuta de 200-250 ml ajunge?

- Andreea - 1

19.09.2012, 16:17

rodica.nu stiu sa iti zic exact ca eu am folosit cea din spray.sa zic 2 pahare( deja frisca facuta,nu lichid)...cred ca o cutiutza de 200 e mult dar depinde dupa gust...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta cu inghetata de banane