Inghetata de capsune

de ianculubita in Dulciuri, 15 Mai 2013 | 801 vizualizari

 

Chiar daca-i tarziu,putina inghetata nu strica
Nu mi-a iesit prea bine pentru ca e prima data cand fac inghetata dar voi mai exersa.

 

INGREDIENTE

  • 200g capsune
  • 1borcanel iaurt gras
  • 200ml frisca lichida
  • 2linguri zahar pudra
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsune:

Fructele curatate,spalate,pasate cu blenderul vertical apoi amestecam piureul cu frisca batuta cu zaharul pudra si iaurtul;

punem continutul intr-un bol sau o cutie si lasam la congelator 3h;

in prima ora scoatem inghetata si o amestecam de doua ori(la interval de jumatate de ora)

Dupa acest timp,se poate servi.

 

TIPS-URI

1

in amestecul final,se pot adauga si bucatele mici de capsune taiate

2

pentru cine are esenta de capsune,se pot adauga cateva picaturi

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Inghetata de capsune 228501
retete culinare - Inghetata de capsune 228502
retete culinare - Inghetata de capsune 228503
retete culinare - Inghetata de capsune 228504
retete culinare - Inghetata de capsune 228505
retete culinare - Inghetata de capsune 228506
retete culinare - Inghetata de capsune 228510

COMENTARII (14)

Rocsi 1

15.05.2013, 22:08

Vin maine la o inghetata

diana_k 1

16.05.2013, 09:19

mmmm...e delicioasa inghetata de capsuni

Rux 1

16.05.2013, 13:36

Ce buna arata...si ce lejera cu iaurt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S