Inghetata de capsuni

de gaby_gabytza in Dulciuri, 29 Iun 2013 | 641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca
  • 3 albusuri
  • 100 g zahar
  • 400 g capsuni
  • zeama lamaie
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Mixam capsunile cat sa se sfarame o parte din ele si o parte sa ramana intregi. Albusurile le mixam cu zaharul si un praf de sare. Amestecam albusurile cu capsunile iar la sfarsit adaugam frisca. Mai mixam putin si adaugam cateva picaturi de zeama de lamaie pentru a nu face ace. Dam la congelator 3-4 ore, dar mai amestecam in timp de vreo 2-3 ori.

 

COMENTARII (13)

Rocsi 1

29.06.2013, 20:26

Am venit la o portie

gaby_gabytza 1

29.06.2013, 21:02

va multumesc

diaconta 1

29.06.2013, 21:30

vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S