Inghetata de capsuni si kiwi

de MIUTA in Dulciuri, 18 Mar 2011 | 2280 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca lichida hulala
  • 200 g crema philadelphia
  • 200 g zahar pudra
  • 5 plicuri de zahar vanilat
  • 500 g capsuni
  • 5 fructe kiwi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni si kiwi:

Se curata capsunii de codite,se spala si se pun la scurs intr-o strecuratoare. Kiwi se curata de coaja se spala si se pune la scurs. Intr-un vas se mixeaza frisca foarte bine. Cand e mixata se adauga zaharul pudra si zaharul vanilat. Se mixeaza din nou cateva minute. Fructele se pun fiecare in vase diferite si se zdrobesc cu blenderul. Branza philadelphia se imparte in doua si se pune peste fructe. Se amesteca branza cu fructele separat. Se amesteca bine fructele cu branza. Frisca se imparte in doua si se pune peste crema de fructe. Se amesteca bine toate la un loc,se pun in vase si se da la congelator. Se serveste a doua zi cu topping de zmeura, capsuni si caramel.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Inghetata de capsuni si kiwi 92399
retete culinare - Inghetata de capsuni si kiwi 92400
retete culinare - Inghetata de capsuni si kiwi 92401
retete culinare - Inghetata de capsuni si kiwi 92402
retete culinare - Inghetata de capsuni si kiwi 92403
retete culinare - Inghetata de capsuni si kiwi 92404
retete culinare - Inghetata de capsuni si kiwi 92405
retete culinare - Inghetata de capsuni si kiwi 92406

COMENTARII (15)

Rux 1

18.03.2011, 23:54

Wowwwwwwwwww

LUK 1

19.03.2011, 14:09

suuuuperrr

adry88 1

03.06.2011, 10:54

cu bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S