Inghetata de nectarine

de ianculubita in Dulciuri, 24 Iun 2013 | 3799 vizualizari

 

Azi,avem ziua cu inghetata ca prea a dat caldura peste noi!!

 

INGREDIENTE

  • 3nectarine
  • 5linguri zahar
  • 1albus
  • 1plic praf de frisca
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de nectarine:

Nectarinele spalate,taiate,le punem intr-un vas pe foc,cu apa cat sa le cuprinda,pentru 10-15min;

dupa acest timp le scurgem,le pasam cu blenderul,piureul obtinut il amestecam cu albusul batut spuma cu zahar,frisca pregatita dupa instructiuni,punem compozitia intr-o cutie si o dam la congelator 3h.

Servim inghetata cu felii subtiri de nectarine si toping de caramel(din comert)

TIPS-URI

1

in prima ora la congelator,scoatem inghetata la fiecare 30min si o amestecam bine,sa nu se formeze ace de gheata

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de nectarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

ianculubita 1

24.06.2013, 14:18

Dragelor,ambele sunt bune,aromate,parfumate,va servesc cu drag

Corinuta 1

24.06.2013, 17:59

tare buna!

ianculubita 1

25.06.2013, 07:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu piersici