Inghetata de nectarine

de ianculubita in Dulciuri, 24 Iun 2013 | 918 vizualizari

 

Azi,avem ziua cu inghetata ca prea a dat caldura peste noi!!

 

INGREDIENTE

  • 3nectarine
  • 5linguri zahar
  • 1albus
  • 1plic praf de frisca
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de nectarine:

Nectarinele spalate,taiate,le punem intr-un vas pe foc,cu apa cat sa le cuprinda,pentru 10-15min;

dupa acest timp le scurgem,le pasam cu blenderul,piureul obtinut il amestecam cu albusul batut spuma cu zahar,frisca pregatita dupa instructiuni,punem compozitia intr-o cutie si o dam la congelator 3h.

Servim inghetata cu felii subtiri de nectarine si toping de caramel(din comert)

 

TIPS-URI

1

in prima ora la congelator,scoatem inghetata la fiecare 30min si o amestecam bine,sa nu se formeze ace de gheata

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Inghetata de nectarine 239078
retete culinare - Inghetata de nectarine 239079
retete culinare - Inghetata de nectarine 239080
retete culinare - Inghetata de nectarine 239081
retete culinare - Inghetata de nectarine 239082
retete culinare - Inghetata de nectarine 239083

COMENTARII (14)

ianculubita 1

24.06.2013, 14:18

Dragelor,ambele sunt bune,aromate,parfumate,va servesc cu drag

Corinuta 1

24.06.2013, 17:59

tare buna!

ianculubita 1

25.06.2013, 07:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21