Inghetata de pepene galben

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 9 Sep 2010 | 3791 vizualizari

 

aceasta inghetata este preferata mea, cand eram insarcinata numai asa ceva mancam, nu pentru ca aveam pofte, ci am avut p perioda tare grea de sarcina, iar inghetata ma linistea :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pepene galben
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra
  • zeama de lamie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de pepene galben:

Curatam pepenele de semimte si coaja, il taiem in bucatele mici si-l pasam cu furculita sau in blender, eu am pasat cu furculita pentru ca am vrut sa raman si bucatele mici de pepene.

Mixam frisca, dupa care punem compozitia de pepene, in care am adaugat zaharul si zeama de lamaie, omogenizam compozitia si dam la comgelator intr-o caserola pentru cateva ore.

Cu 5 minute Inainte de servire scoatem caserola si o lasam la temperatura camerei.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Inghetata de pepene galben 50075
retete culinare - Inghetata de pepene galben 50076
retete culinare - Inghetata de pepene galben 50077

COMENTARII (19)

Dana Cristea - pusikmea 1

10.09.2010, 12:16

ms nadina

Cris2711 1

20.07.2011, 16:12

Lau 1

20.07.2011, 16:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29