Inghetata de piersici si iaurt

de _Alina_ in Dulciuri, 11 Sep 2012 | 1256 vizualizari

 

Bun gasit dragi bucatarasi! Tre' sa va spun ca am avut o vacanta plina si frumoasa, dar mi-a fost tare dor de voi :D si fiindca nu ducem lipsa inca de zilele calduroase, va propun o inghetata aproaaape dietetica :D
Va pupic si va imbratisez pe toti!

 

INGREDIENTE

  • 400 g piersici
  • 2 oua
  • 1 kg iaurt
  • 2 lg zahar
  • 1 lgt sirop de soc
  • 1 lgt amidon din porumb
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de piersici si iaurt:

1. Batem ouale cu zaharul intr-un vas pe bain-marie cateva minute, pana cand compozitia devine spumoasa si consistenta. Pentru ca ouale sa nu devina omleta trebuie sa batem continuu.

2. Amestecam amidonul cu siropul de soc si cu o lgt din compozitia de oua batute. Il incorporam in amestecul de oua si mai lasam 2-3 minute pe bain-marie, timp in care amestecam continuu.

3. Piersicile le taiem si le punem in blender (daca vreti puteti sa le cojiti inainte de a le pune, mie imi plac asa).

4. Adugam in blender ouale batute (racite) si iaurtul si mixam.

5. Punem in forme si dam la congelator pana cand ingheata complet.

Pofta Buna!

 

 

TIPS-URI

1

La fiecare 30-40 min amestecati/mixati/blenduiti inghetata pentru a nu se forma cristale. Scoateti inghetata din congelator inainte cu 30 min de a o servi!

COMENTARII (16)

iri_iri 1

11.09.2012, 20:59

adry88 1

11.09.2012, 21:34

yammi! tare buna

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25