Inghetata de zmeura

de Miha in Dulciuri, 8 Iul 2010 | 5462 vizualizari

COMENTARII (19)

ela 1

08.07.2010, 00:34

la fix am ajuns

Ina 1

08.07.2010, 07:29

eu, la si jumatate!

Dana Cristea - pusikmea 1

08.07.2010, 07:30

vai de mine, ne omori asa de dimineata

gaby_duceag 1

08.07.2010, 08:00

tie po' sa-ti spun "doamna inghetata"?)). da si mie o bulina..doua..trei...; de unde ai zmeura?hm?

Natalia 1

08.07.2010, 08:15

Arata minunat de bine!

Miha 1

08.07.2010, 09:25

Ina, uite ca mai aveam un pic si ajungeam si eu fix la si jumate.

Miha 1

08.07.2010, 09:26

Neeee Dana...cum sa va omor? Vrei sa raman singura cu Aida aici pe site?

Miha 1

08.07.2010, 09:27

Gaby, po' sa-mi spui si "doamna zmeurica" Zmeura am luat din piata, dar era cam acra.

Miha 1

08.07.2010, 09:27

Multumesc Natalia.

madi_marin 1

08.07.2010, 09:29

si eu tot la si jumate am ajuns.... ce mult imi place zmeura si am mancat anul asta de foarte multe ori, dar inghetata nu am facut. Am salvat si eu reteta.....

Miha 1

08.07.2010, 09:41

Madi

lia maria 1

08.07.2010, 10:03

waw arata grozav

Rocsi 1

08.07.2010, 10:10

eu am ajuns asa mai tarziu dar ma multumesc cu privitul

articook 1

08.07.2010, 18:12

trebuie sa fac si eu inghetata!!!! ce bine arata 5 furcu.

ana 1

08.07.2010, 19:20

mmm ce buna trebuie sa fie!

mena29 1

08.07.2010, 21:15

O portie si la masa mea se poate?

Laly 1

08.07.2010, 22:37

Miha mai ai macar o zmeurica?

Corinuta 1

09.07.2010, 22:02

Eu am ajuns aproape la fix! Am sa fac si eu inghetata asta, dak fac rost de materia prima mai intai

Corinuta 1

09.07.2010, 22:05

Nu te lasam noi singura cu Bau-Bau, Miha!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de frisca si visine