Inghetata de_menta

de diaconta in Dulciuri, 25 Iun 2011 | 5804 vizualizari

 

Un alt desert care da dependenta.Azi a fost o zi mohorata,asa ca mi-am zis ....so what?...nu pot sa savurez o inghetat delicioasa,chiar daca-i de menta si racoritoare? Ba pooooooooooot ...si inca cum,mai ales ca ,dupa cum se stie,am o slabiciune pentru inghetata,iar aceasta a fost cremoasa si bunnnnnnna rau.Mai ales ca i-am adaugat si niste sticksuri ciocolatoase cu inimioara de ....menta.Si in timp ce savuram inghetata,soarele invidios si-a facut aparitia,dar suparat s-a ascuns din nou.

 

INGREDIENTE

  • 250 ml frisca lichida
  • 100 ml iaurt
  • 100 ml lapte evaporat
  • 5 linguri sirop de menta
  • sticksuri de ciocolata si frunze de menta pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de_menta:

Se amesteca frisca cu iaurtul si laptele evaporat si se mixeaza pana cand se obtine o spuma.Se adauga siropul de menta si se amesteca usor cu o paleta pana la incorporarea lui.

Siropul meu nu a avut destul colorant,asa ca nu am obtinut o culoare prea verde,dar gustul de menta s-a simtit suficient.

Se pune intr-un vas si se lasa la congelator.Se mai scoate vasul la interval de o ora si se amesteca,pentru a evita formarea acelor de gheata.

Am fost foarte multumita de aspect,consistenta  dar mai ales de gust.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de_menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (73)

diaconta 1

02.07.2011, 22:40

Oana iti dau ca si eu m-am ospatat la tine

diaconta 1

02.07.2011, 22:41

Camelia nu mai e,dar iti dau prajiturica,e tot cu menta

diaconta 1

02.07.2011, 22:41

Lau tarzior ai venit...s-a topiiiiiiit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort de inghetata cu capsuni si vanilie