Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Un alt desert care da dependenta.Azi a fost o zi mohorata,asa ca mi-am zis ....so what?...nu pot sa savurez o inghetat delicioasa,chiar daca-i de menta si racoritoare? Ba pooooooooooot ...si inca cum,mai ales ca ,dupa cum se stie,am o slabiciune pentru inghetata,iar aceasta a fost cremoasa si bunnnnnnna rau.Mai ales ca i-am adaugat si niste sticksuri ciocolatoase cu inimioara de ....menta.Si in timp ce savuram inghetata,soarele invidios si-a facut aparitia,dar suparat s-a ascuns din nou.
Se amesteca frisca cu iaurtul si laptele evaporat si se mixeaza pana cand se obtine o spuma.Se adauga siropul de menta si se amesteca usor cu o paleta pana la incorporarea lui.
Siropul meu nu a avut destul colorant,asa ca nu am obtinut o culoare prea verde,dar gustul de menta s-a simtit suficient.
Se pune intr-un vas si se lasa la congelator.Se mai scoate vasul la interval de o ora si se amesteca,pentru a evita formarea acelor de gheata.
Am fost foarte multumita de aspect,consistenta dar mai ales de gust.
Pofta buna!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult