Inghetata din pepene

de gaby_gabytza in Dulciuri, 27 Aug 2011 | 1762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 ml iaurt
  • 100 ml smantana
  • 250 g zahar
  • 1 felie de pepene rosu
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingura miere
  • stafide
  • alune
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata din pepene:

Amestecam cu mixerul intr-un bol smantana cu zaharul pana se face frisca dupa care adaugam iaurtul.Taiem alunele maruntit,taiem si pepenele marunt dar sa ii scotem samburii afara iar dupa ce le-am maruntit le punem in bol,dupa care adaugam niste stafide,lingura de cacao si lingura de miere si iarasi amestecam dar usor.

O punem in ce forme dorim si o dam la congelator iar cam la 2 ore, o mai amestecam ca sa nu faca ace de gheata.

Deasupra am adaugat niste stafide si un pic de dulceata

 

 

TIPS-URI

1

O inspiratie de moment

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Inghetata din pepene 122710
retete culinare - Inghetata din pepene 122711
retete culinare - Inghetata din pepene 122712
retete culinare - Inghetata din pepene 122715

COMENTARII (10)

Lau 1

28.08.2011, 22:34

si pentru mine

brunetica 1

16.11.2011, 15:23

vreau si eu

mihaelar63 1

30.11.2011, 01:21

uite acum as manca

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55