Ingheţată tiramisu

de diaconta in Dulciuri, 27 Iun 2016 | 442 vizualizari

 

Am promis că mai vin cu o reţetă de îngheţată.Foarte gustoasă dacă vă place cafeaua.Pentru ca am folosit mascarpone în compoziţie,a fost şi foarte cremoasă.


Chiar dacă căldura teribilă mi-a cam sabotat şedinţa foto,am avut un motiv bun să manânc repejor îngheţata,era păcat să se topească.


Pentru că ştiam că n-o să ma pot abţine,având în vedere că ador îngheţata,am înlocuit zahărul  cu Green Sugar ,care este un îndulcitor natural 100%,cu zero calorii şi zero indice glicemic.

 

INGREDIENTE

  • 500 g mascarpone
  • 200 ml frisca lichida (Pilos de la Lidl am avut eu)
  • 3 linguri smântâna
  • 2 linguri îndulcitor Green Sugar(sau zahar obişnuit)
  • 3 lingurite ness cafe
  • 100 ml lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ingheţată tiramisu:

Am amestecat foarte bine cafeaua solubila cu o lingurita de Green Sugar si am adaugat treptat câte putin lapte.

Am mixat mascarponele cu restul de Green Sugar,apoi am adaugat smântâna.

Peste mascarpone am adaugat cafeaua si la final frisca batuta spuma.

Am pus îngheţata în caserola şi am lasat-o la congelator câteva ore.

S-aveti poftă!!

 

RETETA IN IMAGINI

Ingheţată tiramisu-0
Ingheţată tiramisu-1
Ingheţată tiramisu-2
Ingheţată tiramisu-3
Ingheţată tiramisu-4
Ingheţată tiramisu-5
Ingheţată tiramisu-6
Ingheţată tiramisu-7
Ingheţată tiramisu-8
Ingheţată tiramisu-9
Ingheţată tiramisu-10
Ingheţată tiramisu-11

COMENTARII (17)

Dya Daniela Andrei

Dya Daniela Andrei 1

29.06.2016, 16:03

E perfecta

MotanLaOale

MotanLaOale 1

30.06.2016, 11:10

buna buna

diaconta

diaconta 1

30.06.2016, 12:24

Va multumesc tuturor

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24

Supă cremă cu fructe de mare

de Bunica 6

Supă cremă cu...

ieri la 19:12