Inghetata Toblerone

de cccris in Dulciuri, 20 Apr 2010 | 6403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7-8 triunghiuri Toblerone de orice fel
  • 1 cana lapte
  • 200ml frisca lichida
  • 1 cana zahar pudra (mai mult sau mai putin in functie de gusturi si de ce tip de ciocolata folositi)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata Toblerone:

Se topeste ciocolata in putin lapte si se amesteca apoi cu restul de lapte rece.

Se bate frisca cu zaharul si se adauga peste ciocolata.

Se pune totul in aparatul de inghetata si se orneaza cu fulgi de migdale.

Eu am folosit 4 triunghiuri de Toblerone neagra, restul normala si cred ca din cauza lor nu a inghetat. Am avut probleme cu ciocolata asta si cind am facut cakeballs. S-a intarit foarte putin pe bomboane. Probabil ca ceva din compozitia ei reactioneaza ciudat la schimbarile de temperatura.

Am pus inghetata intr-o cutie si am lasat-o la congelator peste noapte. Acum e perfecta, cremoasa, dar nu foarte tare ca celalalte inghetate in congelatorul meu prea puternic.

Am pus si o poza in care vedeti cum arata dupa ce am scos-o din aparatul de inghetata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata Toblerone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

gaby_duceag 1

23.04.2010, 13:34

ccris,masina imi doresc,n=o vreau pe-a ta,ca-mi urc copiii in cap)

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 14:36

place

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 11:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Laura