Inima de vita la cuptor

de Bya Ralu in Vita, 23 Iul 2013 | 5965 vizualizari

 

Pentru prima data am papat asa ceva...are un gust bun

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de inima de vita
  • 1 ceapa alba
  • 2 morcovi
  • 50 ml vin alb
  • 2 catei de usturoi mari
  • ulei de masline
  • cimbru/ghimbir/piper/boia dulce/ierburi mixte/piper rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inima de vita la cuptor:

Bucatiile de inima de condimenteaza cu ghimbir,piper si boia dulce,se stropesc cu ulei de masline si cu putin vin alb si se lasa la marinat.

Ceapa o taiem marunt si o punem la calit in ulei de masline si cimbru.Cand s-a inmuiat putin adaugam morcovul taiat rondele.

Se pun si bucatiile de inima ,se lasa cateva minute pe ambele parti,punem si vinul alb,lasam sa scada putin dupa care le mutam in vasul roman,pe margini punem ceapa si morcovul calite.

Presaram deasupra carnii piper rosu,sare si ierburi mixte si feliute de usturoi

Punem putina apa ,acoperim si bagam la cuptor pentru circa 40 minute.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur

2

Deasupra se presara putin patrunjel tocat marunt

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Inima de vita la cuptor 246859
retete culinare - Inima de vita la cuptor 246860
retete culinare - Inima de vita la cuptor 246862
retete culinare - Inima de vita la cuptor 246863
retete culinare - Inima de vita la cuptor 246864

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

23.07.2013, 23:01

Reteta-Video 1

24.07.2013, 10:23

N-am mancat, dar arata foarte bine!

Bya Ralu 1

24.07.2013, 11:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55