Inima si mici de porc cu Gnochi di Patate.

de dicarmencitta1957 in Porc, 23 Feb 2010 | 3192 vizualizari

 

by dicarmencitta1957

 

INGREDIENTE

  • 12 mici de porc.
  • 2 inimi de porc.
  • 1 salata verde mare.
  • 1 legatura de ridichi.
  • 1 ardei rosu gras.
  • 5 sau 6 surimi.
  • sare,
  • piper boabe roz,
  • tarhon verde  si alte condimente,la alegere.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inima si mici de porc cu Gnochi di Patate.:

Punem gratarul cu apa si capac,pe care vom pune mici mai intai,ii vom face separat deoarece mici se fac mai repede si sunt mai fragezi.Dupa ce s-au facut mici,vom pune pe gratar inima de porc,pe care o vom tine o idee mai mult pe gratar.Cand sunt gata le vom pune pe o farfurie sau platou cu o garnitura de Gnochi di patate.


Acesti Gnochi di patate,se gasesc la Carrefour,sunt intr-o cutie si se vor fierbe,conform cu indicatiile de pe cutie.Sunt foarte gustosi,este o garnitura foarte buna pentru mici si inima de porc.Separat vom face si salata verde cu ridichi,ardei gras rosu si surimi.Este o salata foarte buna pentru acest fel de mancare.Toate aceste preparate le vom asezona cu condimentele care ne plac mai mult.Eu personal pun sare,piper roz si tarhon uscat.Pofta buna !!!


 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Inima si mici de porc cu Gnochi di Patate. 18768
retete culinare - Inima si mici de porc cu Gnochi di Patate. 18769
retete culinare - Inima si mici de porc cu Gnochi di Patate. 18770
retete culinare - Inima si mici de porc cu Gnochi di Patate. 18771
retete culinare - Inima si mici de porc cu Gnochi di Patate. 18772
retete culinare - Inima si mici de porc cu Gnochi di Patate. 18773
retete culinare - Inima si mici de porc cu Gnochi di Patate. 18774
retete culinare - Inima si mici de porc cu Gnochi di Patate. 18775
retete culinare - Inima si mici de porc cu Gnochi di Patate. 18777
retete culinare - Inima si mici de porc cu Gnochi di Patate. 18778

COMENTARII (4)

dicarmencitta1957 1

23.02.2010, 21:27

Asa este,aveti dreptate pentru ei sunt portiile.Mama bucatareste pentru ei in fiecare zi.

Teo 1

23.02.2010, 22:04

felicitari ,pt. ca reusesti sa faci din fiecare masa sarbatoare!

Oana 1

23.02.2010, 23:11

Foarte bine arata!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!