Inimi cusute

de cccris in Torturi, 15 Feb 2010 | 7426 vizualizari

COMENTARII (17)

ela 1

15.02.2010, 15:15

,cred ca o sa fac diabet de la atata dulce

Teo 1

15.02.2010, 15:20

cat de bine sunt cusute inimile!nu cred ca se pot rupe in 2; imi place mult;

violette 1

15.02.2010, 15:57

Imi place inimioara, mai ales ca e si cu menta

Anamaria7 1

15.02.2010, 16:03

e o opera de arta! nu dau furculite ca ar insemna sa il cobor la rangul de 'prajitura', eventual furculitza de aur felicitari!!!

Anamaria7 1

15.02.2010, 16:04

apropo, nu ai o reteta de pasta de zahar cumva? e cea cu zahar pudra si zeama de lamaie?

cccris 1

15.02.2010, 16:11

In primul rind: multumesc pentru cuvintele frumoase! Nu stiu daca e aici vreo reteta de pasta de zahar, dar eu fac dupa asta: http://cccris.blogspot.com/2010/02/pasta-de-zahar-reteta-lissei.html
si iese perfect mai ales daca folosesti zaharul bun

Oana 1

15.02.2010, 16:17

Wow,superb Foarte, foarte frumoasa inimioara si absolut delicioasa

ionix 1

15.02.2010, 16:24

wow... mi-ar fi mila sa stric inimile mancandu-le... superb supeeeeeeeeerb

ionela2682 1

15.02.2010, 18:10

ce frumos este , nu va este mila sa-l mancati?

cccris 1

15.02.2010, 18:13

l-am terminat de ieri

dicarmencitta1957 1

15.02.2010, 22:40

Foarte frumos prezentat,de exceptie.Sunt sigura ca a fost si tare delicios.Felicitari.

Rocsi 1

16.02.2010, 11:59

cred k e foarte bun si arata super...

cccris 1

16.02.2010, 15:53

a fost delicios si o sa mai fac mousse de menta cit de curind.

Bunica 1

16.02.2010, 22:27

Cine e puternic reuseste sa rupa o bucata din inima, chiar daca este bine prinsa.

elena1988 1

10.02.2011, 16:06

arata foarte bine numai ca nu imi place menta

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 14:59

wow vin si eu la tn sami cosi inima k sigur mia ramas aici o parte

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 11:43

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort simplu de ciocolata