Inimi si pipote de pui in sos de smantana

de MotanLaOale in Pui, 18 Iun 2015 | 18352 vizualizari

 

Tot Gaby_d este de vina si pentru aceasta mancare delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 500g pipote si inimi de pui
  • 1 ceapa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 5 catei de usturoi
  • 3 foi dafin
  • 50g unt
  • 120ml vin alb
  • 200ml smantana
  • 1 galbenus ou
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • 1/2 legatura marar
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimi si pipote de pui in sos de smantana:

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt.

Pipotele si inimile se curata, se spala, se scurg si se usuca cu un servet.

Intr-o cratita se pune untul la topit, se adauga ceapa si se caleste 2-3 minute.

Se presara vegeta si piper.

Se adauga pipotele si inimile si se lasa la calit pana se evapora zeama lasata si se rumenesc usor.

Se adauga vinul si se fierbe  la foc mediu 10 minute.

Se acopera cu apa, se pun foile de dafin si se lasa la fiert la foc mic 1-1,5 ore.

Se amesteca din cand in cand si se completeaza cu apa daca este nevoie.

Se amesteca smantana cu galbenusul si usturoiul pisat.

Cand sunt fierte pipotele si inimile si sosul este cat doriti de mult sau putin, se adauga in cratita smantana si se mai da un clocot.

Se potriveste de sare.

Se presara mararul tocat, se mai da un clocot si este gata.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimi si pipote de pui in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu piept de pui