Inimi si rinichi de porc, in sos de rosii si usturoi

de Ina in Mancaruri cu carne, 27 Aug 2010 | 29196 vizualizari

 

Un fel de tochitura....

 

INGREDIENTE

  • 2 inimi de porc
  • 3-4 rinichi
  • 3-4 rosii sau suc de rosii
  • un catel de usturoi
  • boabe de piper, 2 foi de dafin
  • sare/ delikat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimi si rinichi de porc, in sos de rosii si usturoi:

    Inimile si rinichii se curata bine de pielite si se taie bucati mici. Rinichii se lasa 10-15 minute in apa cu otet, pentru a disparea mirosul specific. Se mai dau intr-o apa calduta, apoi se pun la fiert, alaturi de bucatile de inimi, in cratita cu apa si sare. Cand apa scade, se adauga in cratita un paharel cu ulei si se lasa sa se rumeneasca bucatelele de carne.

     3 -4 rosii se toaca marunt si se adauga peste carnea rumenita impreuna cu felii de usturoi, boabe de piper si doua foi de dafin. Potrivim de sare si lasam sa mai fiarba 10-15 minute, adaugand la nevoie cate putina apa fiarta.

     Servim fierbinte, cu patrunjel tocat marunt, alaturi de o mamaliguta moale.

     Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimi si rinichi de porc, in sos de rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

fluturas 1

23.06.2012, 14:38

Fac si eu acum ca mi-ai făcut pofta..pun in plus ciuperci proaspete,ceapa si ardei roșu...abia aștept!

dumy86 1

02.03.2013, 14:17

fac si eu acu sa vedem cum o sa iasa

-Licurici- 1

08.08.2018, 08:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu pireu