Inimioare cu crema de capsuni

de Michelle in Prajituri, 17 Feb 2010 | 1791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat:
  • 5 oua
  • 10 lg zahar brun
  • 3 lg ulei
  • 2 lg apa
  • 8 lg faina
  • 3 lg cacao
  • 1 lg praf de copt
  • Ingrediente crema:
  • 200 ml frisca lichida
  • 500 ml lapte
  • 5lg zahar brun
  • un plic budinca capsuni
  •  nuca cocos pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare cu crema de capsuni:

Se separa oualele,se bate batz albusurile impreuna cu apa,galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul.Se amesteca cele doua compoziti se adauga faina,praful de copt si cacao se amesteca usor si se toarna intr-o tava tapetata si se da la cuptorul preincalzit cca 30 min.Se lasa la racit

Crema:Se face budinca cu 500 ml lapte si cele 5 lg zahar,se lasa la racit,se bate frisca si se amesteca cu budinca.

Blatul se taie in forma de inimioare

Inimioarele se taie in doua se umplu cu crema,marginile se ung cu crema si apoi se dau prin nuca de cocos

 

TIPS-URI

1

se lasa la rece cateva ore

RETETA IN IMAGINI

Inimioare cu crema de capsuni-0
Inimioare cu crema de capsuni-1
Inimioare cu crema de capsuni-2
Inimioare cu crema de capsuni-3
Inimioare cu crema de capsuni-4
Inimioare cu crema de capsuni-5
Inimioare cu crema de capsuni-6
Inimioare cu crema de capsuni-7
Inimioare cu crema de capsuni-8
Inimioare cu crema de capsuni-9
Inimioare cu crema de capsuni-10

COMENTARII (10)

Dnelutza

Dnelutza 1

20.02.2010, 13:52

Hmmm, bune tare inimioarele astea, deja simt gustul de cocos

silvi0ara

silvi0ara 1

21.02.2010, 21:57

elena1988

elena1988 1

02.02.2011, 16:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!