Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Intr-un bol mai mare punem biscuitii sfarmati.
Intr-un ibric punem zaharul, nesquik-ul, laptele, margarina si lasam sa fiarba pana se topeste zaharul si margarina.
Dupa ce a fiert se ia de pe foc si se adauga esenta de rom.
Turnam siropul peste biscuiti (putin cate putin,s-ar putea sa nu avem nevoie de tot) si omogenizam.
Intr-o tava de prajitura tapetata cu folie transparenta punem compozitia de biscuiti, nivelam, lasam sa se raceasca putin, apoi dam tava la frigider.
Dupa ce a stat putin la rece, decupam "blatul" cu o forma de fursecuri.
Pregatim apoi glazura: topim la microunde ciocolata impreuna cu laptele, iar la final adaugam uleiul.
Glazuram fiecare inimioara in parte si decoram cu inimioare colorate.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult