Inimioare duci-reteta 700

de ianculubita in Dulciuri, 24 Feb 2014 | 1008 vizualizari

 

Azi de ziua indragostitilor pe romaneste si tot o data ajungand sa impartasesc cu voi 700 de retete mai bune sau,mai putin bune,va servesc cu cateva inimioare bune,bune de tot!!

 

INGREDIENTE

  • 5foi de gelatina
  • 400ml frisca lichida
  • semintele de la 1baton de vanilie
  • 4plicuri zahar vanilat
  • 1lingura zahar
  • 1/2lingurita scortisoara
  • Sos
  • 1cana de fructe de padure congelate
  • 3linguri zahar pudra
  • 1lingura coniac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare duci-reteta 700:

Punem intr-un vas pe foc mic frisca,zaharul,semintele de vanilie,zaharul vanilat,scortisoara iar dupa ce a ajuns la punctul de fierbere,dam vasul deoparte si incorporam gelatina hidratata in apa rece;

amestecam pana se dizolva,apoi rasturnam in forme de inimioare si lasam la frigider pana a doua zi;

Pentru sos,fierbem fructele de padure(eu am avut mure)cu zahar 3-4min,le pasam cu blenderul,strecuram de seminte piureul obtinut,amestecam apoi cu coniac.

Rasturnam inimioarele pe un platou,deasupra punem sos si cateva fructe,dupa care se servesc.

 

TIPS-URI

1

daca nu aveti forme speciale,rasturnati toata crema intr-un vas plat iar a doua zi decupati inimioare cu forme si le puneti pe platou

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Inimioare duci-reteta 700 300071
retete culinare - Inimioare duci-reteta 700 300072
retete culinare - Inimioare duci-reteta 700 300073
retete culinare - Inimioare duci-reteta 700 300074
retete culinare - Inimioare duci-reteta 700 300076
retete culinare - Inimioare duci-reteta 700 300077

COMENTARII (33)

ianculubita 1

26.02.2014, 07:11

Mihaela11_jo 1

26.02.2014, 22:20

Felicitari

ianculubita 1

27.02.2014, 08:31

Multumesc frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: