Inimioare pentru indragostiti

de marinicayou10 in Prajituri, 7 Feb 2012 | 4518 vizualizari

 

Pentru ca se apropie "Ziua Indragostitilor" ,am zis sa fac ceva specific :). Adica inimioare, biscuiti pentru toti indragostiti care se iubesc :).

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • 200 gr zahar
  • 125 ml ulei
  • 30 ml miere
  • o lingura coaja de lamaie
  • o lingurita esenta rom
  • o lingurita esenta vanilie
  • un praf de sare
  • un pliculet praf de copt
  • faina cat cuprinde ca sa iasa o coca normala buna de intins foaie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare pentru indragostiti:

Intr-un castron,se amesteca ouale intregi cu zaharul,esentele,sarea,coaja de lamaie,mierea,laptele si treptat uleiul si se amesteca bine.Se adauga faina cu praful de copt si se amesteca toate bine pana devine o coca tare,normala,buna pentru intins foaie.

Se ia cate o bucata din aluat si pe masa presarata cu faina se intinde o foaie nu foarte subtire,care,apoi,se taie cu foara de inimioara .Se aseaza inimioarele intr-o tava unsa cu putin ulei si tapetata cu faina.Se coc la foc mijlociu pana se rumenesc foart usor.Biscuiti sunt foarte fragezi si se pot pastra mai mult timp in cutie sau in punga de nailon.Puteti orna inimioarele cu ciocolata topita sau cu glazura,cu dulceata de visine sau capsuni(doar zeama din dulceata)

Din compozitia rezultata vor iesi 4-5 tavi mari de cuptor de biscuiti

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare pentru indragostiti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu branza de vaci si capsuni