Insule de ciuperci cu Miez de Lapte

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2013 | 7697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci champignon
  • 6 lingurite de crema de branza Ceva Fin Delaco
  • 12 bucati Miez de Lapte Delaco
  • 4 felii pastrama afumata crud uscata
  • 2 oua
  • 1 linguri lapte
  • 50g cascaval Delaco
  • 1 legatura marar
  • unt pentru uns
  • piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Insule de ciuperci cu Miez de Lapte:

Ciupercile se curata, se spala, se scot coditele si se lasa la scurs si uscat.

Pastrama afumata se taie fasii inguste si lungi.

Se ia cate o palarie de ciuparca, se pune 1/2 lingurita de branza Ceva Fin in lacasul coditei si 2 fasii de pastrama in diagonala.

Deasupra se pune o bucata de Miez de Lapte si se preseaza usor sa stea.

Se pune intr-o tava unsa cu unt si se fac apoi toate ciupercile la fel si se pun in tava.

Se introduce tava in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute pana sunt facute ciupercile si Miezul de Lapte este rumenit un pic.

Ouale se bat cu 2 linguri lapte, mararul tocat marunt, cascavalul ras, sare si piper.

Se unge o tigaie ceramica cu putin unt si se toarna ouale in ea.

Se pune in tigaie cate o ciuperca (insula) langa alta ciuperca cu distanta intre ele.

Mie mi-au incaput jumatate (am facut doua omlete).

Se introduce tigaia in cuptor pentru 8-10 minute pana se prepara omleta.

Se scoate din cuptor si se poate servi.

Este foarte buna cu rosii, castraveti si ceapa verde.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Daca nu va place mararul se poate face cu ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Insule de ciuperci cu Miez de Lapte" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata