Invartita cu nuca

de Lorra in Prajituri, 21 Noi 2011 | 13675 vizualizari

 

Este un desert economic, usor de preparat si ideal in post.

 

INGREDIENTE

  • Foaie :
  • 300 ml apa calduta
  • 1 cubulet drojdie
  • 2 linguri zahar
  • un praf de sare
  • faina cat cuprinde (cca 500 gr)
  • Umplutura :
  • miez de nuca pisat
  • zahar
  • putin ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Invartita cu nuca:

  Intr-un bol, se freaca drojdia cu zaharul si praful de sare.

 Se amesteca toate ingredientele pentru foaie, si se framanta bine.

 Se imparte aluatul in 4-5 bucati (pentru a fi mai usor de modelat), apoi se intinde fiecare foaie, se unge cu ulei si se presara pe ea un amestec din nuca macina si zahar (pus dupa gust).

 Se ruleaza cu grija, se aseaza in tava unsa si tapetata si se da la cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru 30-35 min.

 

Pofta buna !


Daca ti-a placut reteta noastra "Invartita cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi Lica