Irish soda bread

de madi_marin in Piine, 15 Oct 2011 | 4523 vizualizari

COMENTARII (45)

gaby_duceag 1

16.10.2011, 09:53

pupa-ma si pe mine c-am dat like

madi_marin 1

16.10.2011, 09:53

Sidy.....multumesc..... ma bucur ca iti place....

aziz 1

16.10.2011, 10:21

Perfecta!!!

madi_marin 1

16.10.2011, 10:24

aziz.....multumesc....

DIANA B 1

16.10.2011, 11:46

Cand intr-o casa se face paine de casa , acolo locuieste o gospodina

Lau 1

16.10.2011, 13:18

ce bine arata

adry88 1

16.10.2011, 13:47

arata foarte bine

madi_marin 1

16.10.2011, 18:42

Onesta......multumesc.....

madi_marin 1

16.10.2011, 18:42

sufletista .....multumesc.....

madi_marin 1

16.10.2011, 18:43

edi....ma bucur ca iti place.....

Rocsi 1

16.10.2011, 21:22

madi_marin
16.10.2011, 09:48

rocsi.....sa incerci, o sa fii satisfacuta de coaja crocanta.....
super

RuxyRux 1

16.10.2011, 21:28

O painica frumoasa tare si delicioasa Madi...bravo tie!!!

MIUTA 1

17.10.2011, 17:45

Ce frumoasa este painica imi place

madi_marin 1

17.10.2011, 19:21

rocsi..... te gandeai cumva la prostii....?

madi_marin 1

17.10.2011, 19:21

Ruxy......multumesc.....

madi_marin 1

17.10.2011, 19:22

MIUTA......multumesc..... ma bucur ca iti place.....

Criss 1

18.10.2011, 14:34

Superba painica ta.
Vreau sa incerc si eu dar am unele nelamuriri.
Aluatul trebuie lasat sa creasca sau se pune direct la copt?
Oala trebuie unsa cu ceva sau eventual pusa hartie de copt?

madi_marin 1

18.10.2011, 18:59

Criss....multumesc..... aluatul nu trebuie lasat la crescut, il pui imediat ce l-ai pregatit si nici craticioara nu se unge si nici hartie de copt nu necesita..... o sa fii uimita.....dar nu se lipeste absolut deloc de craticioara..... atentie la cantitatea de bicarbonat de sodiu.....lingurita sa fie rasa rasa....ca altfel va avea un gust puternic si neplacut..... succes.....

SENO 1

06.11.2011, 23:41

vaziu painea asta cu soda si ce mi-am zis,ia sa vad si eu cum o fi,poate fac

Dana_Retetegg 1

24.11.2011, 22:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Covrigei sarbesti