Islere

de Valclaudia in Prajituri, 14 Apr 2013 | 2138 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 1 pachet de margarina
  • cca 350 gr faina
  • 2 oua
  • 1/2 pliculet praf de copt stins intr-o lingurita de otet
  • 4 linguri de zahar
  • 1 varf de cutit sare

Crema

  • 1 pachet de unt
  • 250 gr zahar pudra
  • 2 linguri cacao

1 glazura de ciocolata Dr.Oetker + bombonele pentru decor

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Islere:

Aluatul se prepara amestecand toate ingredientele enumerate mai sus. Il lasam la rece pentru 15 -20min,la frigider. Intindem aluatul pe masa de lucru infainata si decupam formele dorite.

Asezam biscuitii in tava pe hartie de copt, introducem tava in cuptorul preincalzit si le lasam la copt pana devin aurii.

Crema o preparam amestecand untul (care trebuie sa fie la temperatura camerei!) cu zaharul iar la final cele 2 linguri de cacao.

Lipim cate doi biscuiti cu aceasta crema iar apoi glazuram si decoram cu bombonele.

 

 

 

TIPS-URI

1

le servim cu lapte sau la cafea :)

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Islere 219635
retete culinare - Islere 219636
retete culinare - Islere 219637
retete culinare - Islere 219638
retete culinare - Islere 219639
retete culinare - Islere 219640
retete culinare - Islere 219641
retete culinare - Islere 219642
retete culinare - Islere 219643

COMENTARII (16)

Dea_Dea 1

15.04.2013, 00:08

Ale mele unde sunt ?

_Alina_ 1

15.04.2013, 07:46

diana_k 1

16.04.2013, 09:07

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S