Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Sunt printre preferatele fiicei mele.
Framantam un aluat din toate ingredientele pentru biscuiti si il dam la rece pentru 1-2 ore. Scoatem aluatul de la rece si pe un blat de lemn infainat,intindem o foaie de aproximativ 30 mm grosime. Cu un pahar sau cu ce forma vrem noi,taiem biscuitii, ii punem intr-o tava pe care am pus hartie de copt. Coacem biscuitii in cuptorul incins la 190 grade C pana devin aurii.Lasam biscuitii sa se raceasca. Eu i-am facut cu aproximativ o saptamana inainte de sarbatori si i-am pastrat in cutii pana cand le-am facut crema si glazura.
Pentru crema avem nevoie ca untul sa fie la temperatura camerei.Mixam untul spumos,adaugam zaharul pudra,cacaua si romul. Cu un pos sau cu o lingurita punem crema pe jumatate din biscuiti dupa care acoperim cu ceilalti biscuiti.
Ciocolata pentru glazura o rupem,adaugam frisca lichida si topim pe baie de abur. Glazuram islerele.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult