Islere pentru Valentine's Day

de mimmi in Dulciuri, 10 Feb 2012 | 2508 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru islere avem nevoie de:
  • 300 g faina,
  • 120 g untura de porc,
  • 1 ou ,
  • coaja rasa de la o portocala,
  • 100 g zahar,
  • un plic praf de copt,
  • 1 praf de sare.
  • Pentru crema:
  • 300 ml lapte,
  • 30 g amidon,
  • 2 linguri zahar,
  • esenta de vanilie ,
  • 50 ml frisca lichida,
  • 2 linguri colorant rosu.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Islere pentru Valentine's Day:

Framantam un aluat din toate ingredientele pentru islere. Intindem foaie de cca 5 mm grosime si decupam forme. Punem inimioarele intr-o tava pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru cca 20-25 minute pana se rumenesc putin. Le lasam la racit.

Intre timp pregatim crema: Punem 250 ml lapte impreuna cu zaharul la fiert. Intr-un pahar amestecam amidonul cu 50 ml lapte,cand s-a topit zaharul,adaugam amidonul si amestecam pana se ingroasa. Lasam putin la racit. Intr-un bol,batem frisca cu colorantul si o adaugam peste crema de lapte impreuna cu esenta de vanilie dupa gust,mixam pana se incorporeaza totul. Se iau cate doua inimioare si se lipesc cu crema intre ele

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Islere pentru Valentine's Day 145794
retete culinare - Islere pentru Valentine's Day 145795
retete culinare - Islere pentru Valentine's Day 145797
retete culinare - Islere pentru Valentine's Day 145798

COMENTARII (17)

Angelina_Elena 1

10.02.2012, 15:11

delicioase si frumoase

iri_iri 1

10.02.2012, 16:49

aromate

mena29 1

10.02.2012, 18:01

Ce dragute!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55