Jagerschnitzel (Snitel de porc cu sos de ciuperci)

de Satisfyyourcravings in Porc, 23 Noi 2016 | 5509 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru snitele:
  • 2 bucati muschi de porc pentru snitele, aplatizate cu un ciocan pentru snitele sau un sucitor
  • 100 grame pesmet
  • 1 lingura faina
  • sare/piper
  • 1 ou
  • ulei vegetal
  • Pentru sosul de ciuperci:
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 120 grame ciuperci feliate
  • 1/2 cana de supa
  • 50 ml smanatana pentru gatit
  • sare, piper
  • 1/2 lingura de faina sau amidon din porumb
  • Pentru cartofii la cuptor:
  • cativa cartofi de marime medie, curatati si taiati
  • sare
  • piper
  • paprika afumata
  • usturoi pudra
  • ceapa pudra
  • ulei de masline
  • Pentru salata:
  • rosii cherry
  • felii de castravete
  • fasii de ardei gras
  • cateva masline Kalamata, fara samburi
  • 1/2 ceapa rosie taiata julienne
  • salata iceberg
  • Pentru dressing:
  • 3 linguri maioneza din iaurt (poate fi inlocuita cu maioneza obisnuita)
  • 1/2 lingura otet din vin alb
  • 1 lingura parmezan ras
  • oregano. maghiran, patrunjel si busuioc uscate
  • ulei de masline
  • putina apa
  • 1/4 lingurita zahar sau miere
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 1/2 lingurita usturoi pudra
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jagerschnitzel (Snitel de porc cu sos de ciuperci):

Cartofii se amesteca cu condimentele si se gatesc in cuptorul preincalzit la 200 de grade, 40 de minute, pana sunt crocanti. 

Se amesteca toate ingredientele pentru dressing.

Se amesteca pesmetul, sare, piper si faina intr-o farfurie si se bate oul in alta.

Se dau snitele mai intai prin ou, apoi prin pesmet si se prajesc in putin ulei, la temperatura medie spre mica 4-5 minute pe parte, in functie de grosime. 

Se transfera pe o farfurie si se pastreaza la cald. 

In aceeasi tigaie, se adauga ceapa si ciupercile si se calesc pana devin aurii. Se adauga supa si se fierbe la foc mic, 10-12 minute. Se adauga apoi smanatana si faina sau amidonul din porumb si se mai fierbe pana devine un sos onctuos. Se adauga sare si piper dupa gust. 

Se amesteca toate ingredientele pentru salata si se stropeste cu dressing. 

Se servesc snitele acoperite de sosul de ciuperci, impreuna cu salata si cartofii la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jagerschnitzel (Snitel de porc cu sos de ciuperci)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc marinat in vin rosu