Jeleu de căpşuni

de diaconta in Dulceata / Gem, 24 Iun 2013 | 7904 vizualizari

COMENTARII (40)

Lau 1

24.06.2013, 23:07

ce culoare frumoasa are

Bya Ralu 1

24.06.2013, 23:15

bunnnn

Alexandra Elena 1

24.06.2013, 23:26

Ligia Bxl 1

24.06.2013, 23:36

ce bine arata borcanelele ale!dar doamna cand le-ati fiert azi noapte,?bravo!

Bunica 1

25.06.2013, 00:01

Wow,wow!

alilianaa 1

25.06.2013, 00:09

mmm, deliciu,bunatate...si ce culoare..

JamilaCuisine 1

25.06.2013, 01:24

Arata super,extra, mega, fantastic

diaconta 1

25.06.2013, 09:20

Ligia,sunt fierte de mai demult dar n-am avut timp de poza

diaconta 1

25.06.2013, 09:20

Multumesc mult dragilor

Satisfyyourcravings 1

25.06.2013, 09:32

Peeeerrrfect!

lilik 1

25.06.2013, 10:15

ce bine mi-ar prinde si mie un borcanel mai la iarna
Grozav

diaconta 1

25.06.2013, 11:08

Lilik,sa vii sa-ti dau

iry-gabriela 1

25.06.2013, 16:11

bun acest jeleu

ionela2682 1

26.06.2013, 10:35

Ce culoare superba!!!Die prezentarea m-a lasat cu gura cascata!!!Bravo !

diaconta 1

26.06.2013, 11:54

Multumesc Ionela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de piersici cu vin