Jeleu de corcoduse rosii

de iry-gabriela in Dulceata / Gem, 18 Iul 2012 | 4725 vizualizari

COMENTARII (16)

Merisor 1

18.07.2012, 21:18

woow, de corcoduse n-am facut niciodata, super!!!

Panacris 1

18.07.2012, 21:38

Interesant!

iry-gabriela 1

18.07.2012, 21:40

merisor panacris

gaby_duceag 1

18.07.2012, 22:54

nu prea am inteles aici "cand au fiert corcodusele se strecoara si se paseaza bine ,iar zeama obtinuta se pune la fiert cu zaharul. "
-pasta obtinuta,nu?
ca zeama e cea pe care o scurgi

iry-gabriela 1

19.07.2012, 05:25

nu ramaii cu zeama si o parte din pulpa corcoduselor ,restul il arunci

MotanLaOale 1

19.07.2012, 08:49

Lau 1

19.07.2012, 08:56

interesant

mamaieelena 1

19.07.2012, 08:57

bun

laura_n 1

19.07.2012, 09:41

Iri, m-ai cucerit cu asa deliciosenie

Rocsi 1

19.07.2012, 10:51

ce minunat!

diaconta 1

19.07.2012, 10:55

n-am mancat niciodata corcoduse dar cred ca-i foarte bun

Sim0na 1

19.07.2012, 14:19

N-am mancat niciodata.. dar cred ca-i tare bun!
Faina poza de la avatar

Bya Ralu 1

19.07.2012, 15:01

fain

alinutzika 1

19.07.2012, 17:23

faina reteta!

gaby_gabytza 1

19.07.2012, 19:38

place

iry-gabriela 1

19.07.2012, 20:35

ma bucur ca place si chear va sfatuiesc sa o faceti pt ca va poate ajuta atunci cand nu aveti inspiratie la diverse dulciuri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Dora