Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Kafta se prepara din carne tocata de vita sau miel si se condimenteaza cu arome specific orientale . Eu m-am inspirat de pe TV Paprika din emisiunea Lucindei Scala Quinn. Am riscat eu cu scortisoara si menta verde :D Surpriza a fost ca si sotului i-au placut foarte mult.. Pe mine m-a impresionat suculenta si aroma . Kafta este alternativa la vesnicele chiftelute .
Se amesteca toate ingredientele si se dau cateva ore la rece .
Puneti frigaruile sa stea in apa sa se infoaie . Nu se vor arde la copt.
Formati cu mainile umezite un fel de mititei mai lunguieti, in care infingeti cate o frigaruie .
Coaceti frigarule la cuptor in tava tapetata cu hartie de copt .
Puneti semintele intr-o punga mai groasa si zdrobiti semintele cu ajutorul unui facalet [ sucitor].
Scoateti kafta de la cuptor si cu ajutorul unei pensule le ungeti cu grasimea ce au lasat-o
Treceti pe fiecare prin seminte .
Serviti cu legume proaspete .
1
Se pot prepara si la gratar .
2
Grecii prepara Kafta si din carne de porc sau vitel .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult