Kalter Hung

de iolanda-elena in Prajituri, 22 Dec 2014 | 3229 vizualizari

 

Aceasta reteta este foarte buna dar e foarte calorica,si va recomand sa mancati cate putin,chiar daca sunteti mai multe persoane in casa respectati cantitatile de mai jos,mie mi-a ajuns 2 zile jumătate ,3 persoane,si am observat ca era mai buna dupa 2 zile

 

INGREDIENTE

  • 75g ciocolata neagra
  • 225 g ciocolată cu lapte
  • 75 g de unt
  • 100 g smantana
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 125g biscuiti patrati
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kalter Hung:

Adaugati si topiți ciocolata neagra, ciocolata cu lapte, untul, în cuptorul cu microunde sau bain/marie.
Se adauga smântână și se amestecă bine, apoi se adauga zaharul vanilat si se amesteca un pic.
Pregatiti 2 tavite de aluminiu (de unica folosinta)sau daca aveti o tava de chec mica(acoperita cu folie de aluminiu tăiata și aranjata, astfel încât să faciliteze scoaterea din ea)

Puneti un strat mic de amestec de ciocolata,dupa, de biscuiti și se acoperă cu un strat de amestec de ciocolată și apoi un al doilea strat cu biscuiti si dupa cu ciocolata și se continua în acest fel până când se termina tava,ultimul strat trebuie sa fie ciocolata
Se da la frigider timp de 5 ore.

 

TIPS-URI

1

Se poate orna cu putina ciocolata alba topita si amestecata cu o lingura de smantana.

2

eu am pus in 2 tavite de aluminiu de unica folosinta si mi-au fost necesari cate 6 biscuiti de fiecare in 3 straturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Kalter Hung" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ciocolata si jeleu de zmeura