Kalter Hung

de iolanda-elena in Prajituri, 22 Dec 2014 | 1135 vizualizari

 

Aceasta reteta este foarte buna dar e foarte calorica,si va recomand sa mancati cate putin,chiar daca sunteti mai multe persoane in casa respectati cantitatile de mai jos,mie mi-a ajuns 2 zile jumătate ,3 persoane,si am observat ca era mai buna dupa 2 zile

 

INGREDIENTE

  • 75g ciocolata neagra
  • 225 g ciocolată cu lapte
  • 75 g de unt
  • 100 g smantana
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 125g biscuiti patrati
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kalter Hung:

Adaugati si topiți ciocolata neagra, ciocolata cu lapte, untul, în cuptorul cu microunde sau bain/marie.
Se adauga smântână și se amestecă bine, apoi se adauga zaharul vanilat si se amesteca un pic.
Pregatiti 2 tavite de aluminiu (de unica folosinta)sau daca aveti o tava de chec mica(acoperita cu folie de aluminiu tăiata și aranjata, astfel încât să faciliteze scoaterea din ea)

Puneti un strat mic de amestec de ciocolata,dupa, de biscuiti și se acoperă cu un strat de amestec de ciocolată și apoi un al doilea strat cu biscuiti si dupa cu ciocolata și se continua în acest fel până când se termina tava,ultimul strat trebuie sa fie ciocolata
Se da la frigider timp de 5 ore.

 

 

TIPS-URI

1

Se poate orna cu putina ciocolata alba topita si amestecata cu o lingura de smantana.

2

eu am pus in 2 tavite de aluminiu de unica folosinta si mi-au fost necesari cate 6 biscuiti de fiecare in 3 straturi

RETETA IN IMAGINI

Kalter Hung-0
Kalter Hung-1
Kalter Hung-2

COMENTARII (17)

diaconta

diaconta 1

26.01.2015, 14:07

La multi ani!!!!

iolanda-elena

iolanda-elena 1

26.01.2015, 21:15

Multumesc !

Bya Ralu

Bya Ralu 1

04.02.2015, 16:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!