Kedgeree cu somon afumat

de RuxyRux in Somon, 21 Noi 2011 | 8285 vizualizari

COMENTARII (50)

adasev12 1

21.11.2011, 22:00

f bun si frumos arata

RuxyRux 1

21.11.2011, 22:01

Multumesc Ada draga mea...

diaconta 1

21.11.2011, 22:05

nelinistita sunt si acum
mai ales ca sunt in cautarea "acelei iubiri"

RuxyRux 1

21.11.2011, 22:07

MotanLaOale 1

21.11.2011, 22:40

buna buna

diana_k 1

22.11.2011, 09:40

foarte buna

lili2010 1

22.11.2011, 10:28

Cred ca e intr-adevar delicios !!

mena29 1

22.11.2011, 11:19

Sunt sigura ca ati devorat-o (mancarica) si pentru noi nu a mai ramas nimic

zgitia 1

22.11.2011, 11:38

Parca era interzisă publicarea retetelor copiate, nu?
Si chiar nu vad rostul afisarii aceleași retete de mai multe ori.. Pacat

diaconta 1

22.11.2011, 11:46

Zgitia,e o diferenta intre a copia o reteta sau a o face,la fel sau in maniera proprie.Nu vedem care e problema daca ne place o reteta si o facem si noi,mai ales ca de obicei fiecare mai modifica cate ceva si rezultatul poate fi mai bun decat reteta care ne-a inspirat.
Si apoi,cred ca e de apreciat efortul fiecarui bucataras in pregatirea unei retete.
o zi buna sa ai

zgitia 1

22.11.2011, 12:54

Nu am spus-o cu rautate, dar postarea unei retete copiate nu e corecta fata de autor.si nu e nici o diferența dacă o faci la fel, îmi pare rău. E mai normal sa postezi comentarii La reteta autorului, chiar dacă modifici un ingredient.
O zi buna

RuxyRux 1

22.11.2011, 13:08

Zgitia..." Nu am spus-o cu rautate"...este o zicala veche " Cine se scuza...se acuza"...deci fara cuvinte, nu este o reteta copiata cu copy paste si nu mi-am atribuit-o...am precizat si sursa cu multumirile de rigoare...mi se pare frumos sa probezi retete si apoi sa vii si cu impresii, ti-a placut...nu ti-a placut...si crede-ma ca si retetele mele au fost probate si m-am bucurat foarte tare ca am reusit sa aduc cuiva multumire, imi pare rau ca judeci asa...si da...pacat! Pacat sa procedezi asa! Banuiesc ca acum te simti bine aplicandu-mi o corectie! Multumesc totusi ca ti-ai facut timp sa imi vizitezi pagina....chiar daca doar pentru a critica! O zi buna!

zgitia 1

22.11.2011, 13:10

Vad ca sunteți puse pe cearta..critica ne ajuta sa evoluam, nu trebuie sa va ambalati asa..
Despre ce corectie vorbesti?
Bravo pt retetele făcute, dar accepta si comentariile negative
Si pana la urma, nu eu am stabilit regulile de adaugare retete. Închei aici pt ca nu cred ca-i locul potrivit pt discuții filozofice

diaconta 1

22.11.2011, 13:12

Zgitia,iti respect punctul de vedere,doar ca aici noi nu ne suparam daca cineva este tentat de o reteta pe care am facut-o.Eu chiar sunt placut surprinsa daca cineva incearca una din retele mele,inseamna mai mult decat daca ar pune un emoticon de politete doar.
Sunt sigura ca nici Radu Popovici nu s-a suparat deloc,ba dimpotriva.
hai zambeste gatitul fara zambet n-are nici un farmec
si ca sa nu uit....este loc si pentru discutii filozofice sau pentru orice fel de discutii....pentru asta e rubrica de "Articole" sau cafeneaua

RuxyRux 1

22.11.2011, 19:50

Zgitia, critica ma dezgusta total, asta la modul general vorbind...poate pe tine te ajuta sa evoluezi...nu stiu in ce directie...si e problema ta...iar comentariile tale negative chiar nu ma intereseaza! Sper ca data viitoare sa imi ocolesti pagina...

RuxyRux 1

22.11.2011, 19:51

Dia...multumesc

diaconta 1

22.11.2011, 20:02

Ruxy n-ai de ce
ma irita cand se isca astfel de discutii adica sa nu postezi nici o reteta si sa-ti dai cu parerea ca un atotstiutor nu mi se pare potrivit
ideea este din partea cui vin aceste comentarii

RuxyRux 1

22.11.2011, 20:05

Traim in lumea in care traim...si nu cred ca trebuie sa ne mai mire ceva de genul asta...tot ce a reusit sa faca, este sa imi lase un gust amar....

diaconta 1

22.11.2011, 20:13

stiu draga mea
uite si pe mine m-au nemultumit(dezamagit) niste chestii,dar asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa le spun,in fond si la urma urmei nu ma obliga nimeni sa stau unde nu-mi doresc
si apoi,vorbele pot fi atat de inselatoare dar totusi uneori greu de trecut cu vederea
eiiiii hai ca m-am apucat eu de filozofii acuma

MIUTA 1

24.11.2011, 23:39

Delicios
Arata tare bine

Bucataras 1

27.11.2011, 22:51

userul Zgitia a fost banat pentru atitudinea avuta

Mitinita 1

03.12.2011, 23:09

o am pusa de ceva timp pe lista si eu,dar inca n-am ajuns la ea.m-ai convins si la prima ocazie o fac si eu

Mitinita 1

03.12.2011, 23:10

dia,daca as fi barbat si as vrea sa stiu cat de mult ma iubesti te-as pune sa mananci peste

RuxyRux 1

03.12.2011, 23:25

Ce tare esti Miti...oare Dia...citeste? ma bucur ca te-am convins...chiar a meritat!

Panacris 1

25.04.2013, 17:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Kedgeree cu mazare si somon afumat