Ketchup

de Denissa in Bulion, 2 Oct 2011 | 2106 vizualizari

 

SE FIERBE

 

INGREDIENTE

  • 5 kg rosii
  • 6 ardei iuti
  • 1 cana de usturoi pisat
  • 3 linguri cu sare
  • 1 pahar de ulei
  • 2 linguri de zahar
  • 2 pliculete cu conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup:

Rosiile se spala si se curata. Se dau prin masina de rosii. Se amesteca cu celelalte ingrediente.

Toata compozitia se pune la fiert. Se fierbe cateva minute (circa 5 minute).

Se pune in sticle si se fierbe apoi in baie de aburi 30 de minute (din momentul fieberii).

 

TIPS-URI

1

Se mai poate adauga telina rasa pe razatoarea mica si cimbru.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (10)

vero79 1

13.09.2012, 08:33

eu as vrea sa fac azi aceasta reteta,dar nu stiu cand se adauga uleiul?
se pune la fiert sau se pune in fiecare sticla cate o pelicula?

Denissa 1

13.09.2012, 09:06

Uleiul l-am pus la fiert. Spor la treaba!

vero79 1

13.09.2012, 17:46

mersi Dena pentru raspuns,acum ma duc sa pa apuc de facut ketchupul

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D