Ketchup

de Bunica in Conserve, 27 Aug 2013 | 11560 vizualizari

 

Am doi amatori de ketchup.Asa ca am pus mana si le-am facut.

 

INGREDIENTE

  • 2kg.ardei kapia
  • 3 kg. rosii
  • 100 ml. ulei
  • 75 ml. otet
  • 2 linguri zahar brun
  • 1 lingura sare
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • 1/2 lingurita cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup:

Rosiile spalate se dau prin masina de tocat cu separator.

Ardeiul se spala,se curata de cotoare ,nervuri si seminte .

Se dau tot prin masina de tocat cu separator.

Intreaga compozitie se pune intr-o oala de 5 l. la fiert.

Se fierbe pana obtinem consistenta dorita de fiecare.

Mestecam din cand in cand pentru a nu se lipi de oala.

Cam cu 15 minute inainte de a lua de pe foc se pun uleiul, sarea,zaharul,otetul si condimentele.

Intre timp pregatim sticlele.Spalam si sterilizam.

Se toarna fierbinte in sticle si se da la paturica pentru a se raci incet.

 

TIPS-URI

1

Intr-o sticla am pus cateva feliute de ardei iute.

2

Condimentele folosit sunt la aprecierea fiecaruia.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ketchup 255042
retete culinare - Ketchup 255044
retete culinare - Ketchup 255045
retete culinare - Ketchup 255047
retete culinare - Ketchup 255052

COMENTARII (34)

Bunica 1

04.09.2013, 22:45

Rux 1

04.09.2013, 23:42

Bunica...am sa il prepar si eu dupa reteta ta deosebita!

reisnaor_2006 1

10.11.2014, 09:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D