Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Este foarte bun iarna in tocanite ,ciorbe ,mancaruri de post .
Curatam si spalam legumele apoi le dam prin masina de tocat sau robot.
Punem compozitia rezultata la foc,turnam si bulionul si lasam sa fiarba o ora.
Cand sunt aproape fierte , adaugam zaharul ,otetul sarea dupa gust si 1 pastila de aspirina la 1 litru de compozitie,[cine doreste poate pune conservant dupa instructiunile de pe ambalaj ]si foile de dafin,boabele de piper.
Se pune ketchup-ul in borcane uscate si se da la dunst uscat pana a 2 a zi.
Daca incercati gustul sant sigura ca veti pune in fiecare an , se poate folosi in aproape orice mancare mai ales iarna cand nu avem legume proaspete.
POFTA BUNA!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult