Ketchup cu gogosari si ardei

de delia64 in Conserve, 3 Feb 2013 | 16416 vizualizari

 

Este foarte bun iarna in tocanite ,ciorbe ,mancaruri de post .

 

INGREDIENTE

  • 25 bucati de gogosari mari si sanatosi
  • 25 bucati ardei kapia
  • 1-2 ardei iuti ,daca doriti mai picant se pot pune mai multi dar e posibil sa fie si printre ceilalti cate unul iute.
  • 2 teline mari
  • 2 litri bulion
  • 200mililitri otet
  • 200 grame zahar
  • sare 3 -4 linguri ,grunjoasa pentru muraturi.
  • 5 -6 foi de dafin
  • aspirina sau conservant .
  • 10 -15 boabe de piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup cu gogosari si ardei:

Curatam si spalam legumele apoi le dam prin masina de tocat sau  robot.

Punem compozitia rezultata la foc,turnam si bulionul si lasam sa fiarba o ora.

Cand sunt aproape fierte , adaugam zaharul ,otetul  sarea dupa gust si 1 pastila de aspirina la 1 litru de compozitie,[cine doreste poate pune conservant dupa instructiunile de pe ambalaj ]si foile de dafin,boabele de piper.

Se pune ketchup-ul in  borcane uscate si se da la dunst uscat pana a 2 a zi.

Daca incercati gustul sant sigura ca veti pune in fiecare an , se poate folosi in aproape orice mancare  mai ales iarna cand nu avem legume proaspete.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup cu gogosari si ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

delia64 1

03.02.2013, 22:37

Rocsi

babi5 1

17.02.2013, 16:19

trecut la favorit la toamna preparam

delia64 1

17.02.2013, 19:07

Merita ,eu de mai bine de 20 de ani o am reteta si e tare de folos.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ketchup picant