Ketchup( de casa)

de COSTEO in Sosuri, 14 Apr 2013 | 9175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg de rosii (zeama)
  • 800 g usturoi
  • 800 g ardei iute
  • sare
  • otet(dupa gust)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup( de casa):

Rosiile se spala bine se taie in doua si le dam pe masina ( separator de facut suc de rosii) .

Daca rosiile sunt zemoase se dau pe masina de 2 ori.

Zeama obtinuta se pune intr-o oala mare.

Usturoiul se curata si de da prin  masina de tocat.

Ardeii iuti se spala si se curata de seminte si se dau la fel prin masina de tocat.

Usturoiul si ardeii se pun peste zeama de rosii,adaugam  sare si otet dupa gust si amestecam bine.

Nu se pune la fiert .Se lasa la macerat 24 ore.

Ketchup-ul se pune in sticlute sau ce dorim si se pastreaza la rece in camara ,beci sau boxa(bloc).

Pofta buna!

 

COMENTARII (8)

Rocsi 1

14.04.2013, 21:03

Foarte bun!

ionela2682 1

15.04.2013, 07:58

ionela2682 1

15.04.2013, 07:58

bun!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S