Ketchup Panacris

de Panacris in Bulion, 20 Aug 2012 | 5172 vizualizari

COMENTARII (22)

diaconta 1

20.08.2012, 14:49

macar zmeii astia ai tai nu doar mananc ci fac si treaba

laura_n 1

20.08.2012, 14:50

Felicitari Cris, tot respectul pentru munca depusa

Merisor 1

20.08.2012, 14:52

si la mine se manaca ketchup gol
ia uite, tu pui si ceapa!!!

Merisor 1

20.08.2012, 14:53

Imi plac sticlele tale fel si fel!

Panacris 1

20.08.2012, 15:08

Pai de aia sunt zmei, Dia, faca treaba si apoi se aseaza la masa Si mananca, mananca, mananca.......

Panacris 1

20.08.2012, 15:08

Multumesc Laura!

gaby_gabytza 1

20.08.2012, 15:09

Panacris 1

20.08.2012, 15:11

Meri, am facut o varianta si cu morcovi, telina si usturoi urmeaza reteta Diversificare, diversificare nu monotonieIar cu sticlele, alta poveste, pe unde gasesc o sticla goala si frumoasa o acaparezDe ce sa le dam la gunoi, mai ales pe cele care au dop ce se insurubeaza

Merisor 1

20.08.2012, 15:13

astept retetele tale, ca vreau sa ma inspir, mai am si eu de facut si m-am saturat de retetele pe care deja le stiu.

Calinnicola1997 1

20.08.2012, 15:29

Poarta numele Dv frumos

dakris 1

20.08.2012, 15:47

Ai muncit in weekend, nu gluma! Super bune toate ce ai facut!

Panacris 1

20.08.2012, 16:46

Mersik, Dakris Adevarul ca acu' sunt tare obosita, dar mai am saptamana asta de concediu si ma refac

Lau 1

20.08.2012, 17:50

bun

mena29 1

20.08.2012, 18:02

si un pentru ca ai fost atat de harnica

Bya Ralu 1

20.08.2012, 18:29

ce fain e

jolygina 1

20.08.2012, 18:47

e sezonul lui

lilik 1

20.08.2012, 18:49

super

Panacris 1

20.08.2012, 20:06

Multumesc Bucatarasi veseli si harnici ptr aprecieri si sustinere

iry-gabriela 1

20.08.2012, 20:47

Sim0na 1

20.08.2012, 21:07

Super reteta!! Am salvat-o!

Laly 1

20.08.2012, 23:11

Cris numai bunatati ai facut,la iarna vin la tine

Panacris 1

22.08.2012, 09:05

Multumesc pentru aprecieri Bucatarasi dragi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ketchup (varianta mea)