Ketchup picant

de Bunica in Bulion, 10 Aug 2014 | 16781 vizualizari

 

Am vazut la Laura Laurentiu o reteta de ketchup ,care m-a atras.Ieri am executat-o.A iesit o bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 3 kg. rosii
  • 1,5 kg. ardei gras rosu
  • 2 cepe mari
  • 5 catei usturoi
  • runzele de la o telina
  • sare
  • 1 lingurita piper
  • 2 ardei iuti
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita pudra ghimbi1 lingurita tarhon
  • 4 foi dafin
  • 100 ml. otet
  • 4 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup picant:

Ardeii se coc ,se curata de seminte,coaja si cotoare.

Ceapa si usturoiul curatate.

Le punem in blender pana obtinem o pasta.

Rosiile se dau prin masina de rosii.

Adreiul iute il taiem in doua pe lungime.

Punem intr-un vas incapator toate ingredientele ,mai putin otetul.

Se fierb pana se obtine o pasta.

Adaugam otetul. 

Se gusta si se completeaza de sare,piper.

Se scot foile de dafin.frunzele de telina si ardeiul iute.

Turnam compozitia fierbinte  in sticlele spalate si sterilizate,capacim si le punem la paturica ,spun eu(le infasuram intr-o patura de lana pana se racesc)

Din aceste cantitati am obtinut 2 sticle de 750 ml. si 2 sticle de 200 ml.

TIPS-URI

1

Se pot elimina sau adauga condimentee dorite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup picant" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ketchup pentru paste si pizza